top of page

Portrettfotografering hos Ålgård Fotostudio

Gå til en profesjonell fotograf gir deg mer enn bare et bilde - det gir deg en minneverdig opplevelse. Ålgård Fotostudio har ekspertise i å fange øyeblikk på sin beste måte, sikre kvalitet og kreativitet siden 1966. Dette resulterer i bilder som varer livet ut, som dokumenterer spesielle hendelser, skaper kunstverk og formidler følelser. Våre fotografer kan også gi verdifulle råd om sted, lys og klesvalg for å sikre at bildene dine blir virkelig unike og betydningsfulle

Fotografering i studio

Å ta bilder i et studio gir en kontrollert og profesjonell setting som gir deg muligheten til å oppnå enestående resultater. Studiofotografering gir full kontroll over lysforhold, bakgrunn og atmosfære, noe som resulterer i skarpe, velkomponerte bilder. Dette er ideelt for portretter, produkter eller kunstneriske prosjekter der nøyaktig kontroll over visuelle elementer er viktig. Studiofotografering gir deg også fleksibiliteten til å utforske ulike stiler og kreative ideer, og det kan resultere i bilder av høy kvalitet som skiller seg ut.

 

Fotrografering på location

Fotografering på location gir en autentisk atmosfære og gir bildene en unik karakter. Dette er ideelt for å fange øyeblikk i naturlige omgivelser, som landskap, bygninger eller arrangementer. Location-fotografering kan legge til en ekstra dimensjon i bildene, da det fanger øyeblikket i en spesifikk tid og plass. Det gir også en følelse av autentisitet og kan være ideelt for portretter, reiselivsfotografi og dokumentarprosjekter, der omgivelsene spiller en viktig rolle i historien som blir fortalt 

 

Etter fotograferingen

Etter din time er det vår jobb og sortere bilder og ferdigstille disse for salg. Det tar ca. en uke før du får tilgang til et nettgalleri hvor du kan se bildene i ro og fred hjemme. Galleriet fungerer også som nettbutikk og du kan få levert produkter rett hjem etter ønske.
Synes du det er vanskelig og visualisere hvordan bildene blir kan du kommer på en kostnadsfri visning time i vårt studio.
Vi arkiverer alle fotograferinger i minst 5 år, og tar backup lokalt og i cloud. Vi sletter ikke bilder uten å ta kontakt med våre kunder, så hold gjerne din personalia oppdatert om du flytter.

Hvorfor velge oss

1

Fagkunnskap gir trygghet

Velg oss som din fotograf fordi vi har en solid fagutdanning og har betjent våre kunder siden 1966. Med vår lange erfaring og kompetanse kan du stole på at vi vil fange øyeblikkene dine med ekspertise og dedikasjon.

2

100% fornøyd

Vi prioriterer kundetilfredshet høyt. Hvis du ikke er fornøyd eller savner noe med resultatet etter vår første fotosesjon, tilbyr vi deg en ny time uten ekstra kostnader. Vi ønsker at du skal være helt fornøyd med bildene dine, og vi er dedikerte til å gjøre alt vi kan for å oppnå det.

3

Oversiktlig

Vi verdsetter vårt arkiv, og dette gir oss muligheten til å tilby solide garantier. Hos oss er det ingen tidspress når det gjelder eventuelle etterbestillinger. Vi er her for å sikre at du får akkurat de bildene du ønsker, når du ønsker dem.

  • Black Instagram Icon
Logo Ålgård Fotostudio 2022.png
bottom of page