top of page

Desgin

Enten kan du lage ditt eget design med våre enkle verktøy, eller så kan vårt erfarne designteam skape noe spesielt for deg. Du velger, vi tilpasser!

Produkt

Våre skreddersydde produkter er unike og tilpasset akkurat dine behov. Vi tar dine preferanser og ønsker på alvor, og skaper individuelle løsninger som skiller seg ut. Med skreddersydde produkter får du en personlig berøring som gjør hvert element helt spesielt

Profilmanual

Riktig presentasjonsmateriell er nøkkelen til å formidle dine budskap klart og overbevisende. Det hjelper deg med å fange oppmerksomheten til ditt publikum, fremheve dine poeng, og skape en minneverdig opplevelse. Med riktig materiell kan du bygge tillit, styrke ditt budskap, og oppnå ønskede resultater

Vi leverer

Digitaltrykk

Med digitaltrykk har vi muligheten til å effektivt produsere selv når opplagene er begrensede. Hvert individuelt eksemplar kan tilpasses med variabel data, og leveringstiden er svært kort.

Vi inviterer deg til å diskutere papirvalg, valg av innbindingsmetode, formater og bruk av spesialeffekter med oss. Dette vil bidra til å maksimere nytten av markedsføringsbudsjettet ditt.

Messe-, event- og interiørproduksjon

Vi tilbyr et bredt spekter av messe- og reklameprodukter som messevegger, rollups, bannerstander, beachflagg, telt og gatebukker. Uansett hva du leter etter innen reklameprodukter, har vi sannsynligvis det du trenger.

Preg, Foliepreg og Folie/foliering.

Foliering av bokomslag, kort, smykkeesker, etiketter o.l. Vi kan også preg i skinn og lær, som belter, lommebøker etc

  • Black Instagram Icon
Logo Ålgård Fotostudio 2022.png
bottom of page