top of page
 • Fotografering
  Passfotografering INKL. 4 BILDER 300,- (Drop-in og levers på 10min) Studio fotografering, 1 time: 1 800,- Studio fotografering, 30 min: 900,- Grupper på 10+, i studio: 2 500,- Eventuelle tillegg: Bilder ute 500,- Lørdag 500,- Gjelder alle typer portrett fotografering utenom bedrift og brudepar. Inkludert i fotograferingen får du et passordbeskyttet nett galleri og visningtime i studio. Hos oss er det ingen tillegg for å ta med søsken eller familie på fotograferingen så lenge dere er under 10 stk (kjæledyr er også velkomne) Slik virker det hos oss Vi reserverer en tidsperiode på enten 30 eller 60 minutter i vårt studio. Vi trenger noe mer tid om dere er over 10stk eller om vi skal ut på tur. I løpet av denne tiden tar vi oss god tid til å bli kjent med deg og går grundig gjennom alle de kreative mulighetene vi har til rådighet. Vi har et bredt utvalg av forskjellige oppsett og bakgrunner tilgjengelige, slik at du kan få akkurat den stemningen og stilen du ønsker i bildene dine. Når vi arbeider med store familier, retter vi vår oppmerksomhet mot ulike familiemedlemsgrupperinger og legger mindre vekt på variasjoner i bakgrunner. ​Når vi arbeider med konfirmanter, portrettfotografering og gravidfotografering, gir vi deg muligheten til forskjellige sceneendringer. Tidsrammen for disse endringene kan variere avhengig av antall klesbytter som er planlagt og om det er ønskelig å inkludere utendørsbilder også. Det er imidlertid verdt å merke seg at med små barn anbefaler vi å begrense antallet sceneendringer for å sikre en mer behagelig opplevelse for dem. En nyttig råd for de med de aller yngste... En nyttig råd for de med de aller yngste barna er å forberede dem på en spennende opplevelse og presentere turen til studioet som selve høydepunktet. Det kan også være lurt å ta med deres kjære kosedyr som en backup-plan (plan B) for ekstra trivsel. Snakk med barnet om studioopplevelsen som en belønning i seg selv, og unngå å bruke løfter om premier som insentiv for at de skal oppføre seg.
 • Bryllupsfotografering
  Mandag-Fredag Fotografering ca.60min : 5000,- Lørdag Fotografering ca.90min : 8000,- Eventuelle tillegg: Ute 60min 3500,- Vielse 4500,- "Trash the dress", eller "fearless bridal" 15000,- I denne pakken er det inkl. album & digitalefiler Utforsk en edgy og eventyrlig side av bryllupsopplevelsen med vår "Trash the Dress" eller "Fearless Bridal" fotografering på valgfri location. Gi slipp på tradisjonene og la oss skape bilder som er dristige og unike. Dette er din sjanse til å sette kjolen i fokus på et sted som utfordrer det forventede. Vårt team er klare til å fange din modige og ukonvensjonelle stil, skape minner som skiller seg ut fra det vanlige. Boudoirfotografering eller morgengave 15000,- I denne pakken er det inkl. album & digitalefiler Ålgård Fotostudio inviterer deg til en eksklusiv opplevelse med vår Boudoirfotografering, en perfekt morgengave. Ta deg tid til å feire din unike skjønnhet i vårt studio, hvor vi skaper kunstneriske og elegante bilder som vil være en minneverdig gave til deg selv eller din kjære. Slik virker det hos oss Vår tilnærming til bryllupsfotografering involverer en grundig prosess for å sikre at hvert øyeblikk blir fanget og formidlet på en meningsfull måte. Vi innleder samarbeidet med en planleggingssamtale der vi tar oss tid til å forstå dine spesifikke ønsker og behov. På selve bryllupsdagen fokuserer vi på profesjonell utførelse for å sikre høy kvalitet i hvert bilde. Etterpå gir vi deg tilgang til et digitalt galleri hvor du kan utforske og reflektere over bildene i ditt eget tempo. Som en del av vårt dedikerte service, inviterer vi deg deretter til en personlig gjennomgangstime. Dette gir oss muligheten til å dykke dypere inn i bildene sammen, diskutere eventuelle tilpasninger og sikre at resultatet samsvarer fullt ut med dine forventninger. Vi ser frem til å skape uforglemmelige minner sammen med deg.
 • Bedriftfotografering
  Prisene er eks. mva Enkeltstående oppdrag: Fotografering: 1800 kr per time. Arrangementer: 2400 kr per time. Halvdagspakke (4 timer): Fotografering: 7200 kr. Arrangementer: 9600 kr. Heldagspakke (8 timer): Fotografering: 14400 kr. Arrangementer: 19200 kr. Rammeavtale (månedlig): Fast månedlig rate for en forhåndsavtalt tidsperiode og antall oppdrag. Dette kan tilpasses avhengig av behovene til bedriften. Husk at disse tallene er bare eksempler, og de faktiske prisene kan variere basert på spesifikke krav og omstendigheter knyttet til hvert oppdrag. Det er også viktig å vurdere andre faktorer som reiseutgifter, spesialutstyr eller ekstra tjenester som kan påvirke den endelige prisen. Ta kontakt med oss slik at vi får tilpasset prisstrukturen i henhold til de spesifikke behovene og budsjettet. Etter den kreative prosessen med fotograferingen begynner et nøye håndverk: Retusjeringen. Hver time bak kameraet blir fulgt opp med omtrent to timer for å sikre at hvert bilde får den nødvendige oppmerksomheten og poleringen det fortjener. Retusjering er en kunst i seg selv, og vi streber etter å levere bilder av høy kvalitet og profesjonalitet. Prisen for retusjeringstjenesten er 1100 kr per time. Denne investeringen gir deg ikke bare vakre og feilfrie bilder, men også en garanti for at hvert øyeblikk blir behandlet med den respekten det fortjener. Vi ser frem til å levere deg bilder som ikke bare fanger øyeblikket, men som også formidler historien på en unik og imponerende måte
 • Forstørrelse
  10x12: 125,- 14x18: 400,- 20x25: 500,- 24x30: 600,- Prisene gjelder forstørrelser printet på barytt papir. Bildene må rammes inn bak glass, og helst passepartout. Størrelser over 24x30 anbefaler vi bestilles laminert eller ferdig innrammet.
 • Laminert
  14x18: 600,- 20x25: 800,- 24x30: 1 000,- 28x36: 1 350,- 30x40: 1 850,- 40x50: 2 600,- 50x60: 3 400,- 60x70: 3 900,- Laminerte forstørrelser blir klebet opp på syrefri kartong og overflaten blir beskyttet med laminat. Bildene må rammes inn, men de trenger ikke glass.
 • Lerret
  20x25: 1 400,- 24x30: 1 500,- 28x36: 2 300,- 30x40: 2 800,- 40x50: 3 500,- 50x60: 4 300,- 60x70: 5 300,- Alle vår lerret er laminert og vannfaste. Spent opp på 15 mm blindramme. Tilgjengelig på bred blindramme mot tillegg.
 • Takkekort
  1 sider, over 10 stk: 25,- 2 sider, over 10 stk: 35,- 4 sider, over 10 stk: 40,- Prisen er pr. takkekort. Tekst og design er alltid inkludert. Trykket på 300g matt FSC godkjent papir. Minstebestilling er 10 stk.
 • Prøvebilder
  Prøvebilde album 4 bilder...........360,- 8 bilder...........720,- 12 bilder......1 080,- 16 bilder......1 440,- 20 bilder......1 800,- Vi har flere design album håndlaget i Norge. Besøk oss for pris og utvalg.
 • Kjøp digitale portrett
  Digitale portrettfiler - informasjon Kjøp digitale portrett Pris: kr 750 pr. portrettbilde Digital portrettserie kr 8000 pr. portrettserie
 • Åpningstider?
  Butikk: Tirsdag - Fredag 9:00 - 16:00 Torsdag 9:00 - 18:00 ​ STUDIO Åpent etter avtale. ​ POSTKASSE-ORDNING: Sender du oss en melding så legger vi ut ordren din i vår postkassen, så henter du den når det passer deg
 • Hva er inkludert i fotograferingen?
  Etter din time er det vår jobb og sortere bilder og ferdigstille disse for salg. Det tar ca. en uke før du får tilgang til et nettgalleri hvor du kan se bildene i ro og fred hjemme. Galleriet fungerer også som nettbutikk og du kan få levert produkter rett hjem etter ønske. Hos oss er det ingen tillegg for å ta med søsken eller familie på fotograferingen så lenge dere er under 10 stk (kjæledyr er også velkomne) Synes du det er vanskelig og visualisere hvordan bildene blir kan du kommer på en kostnadsfri visning time i vårt studio. Vi arkiverer alle fotograferinger i minst 5 år, og tar backup lokalt og i cloud. Vi sletter ikke bilder uten å ta kontakt med våre kunder, så hold gjerne din personalia oppdatert om du flytter.
 • Jeg ønsker å fremkalle mine egne bilder.
  Vi har lagd en egen portal til det www.fujifoto.no Trenger du hjelp med retusjering eller du har spesielle krav kan du sende oss filen(e) til https://www.foto-studio.no/send-oss-filer
 • Jeg ønsker å snakke med noen
  Da kan du ringe 51 61 71 55 da blir du satt over til den første av oss som er ledig.
 • Kort oppsumert om bruksretten på bildene.
  Åndsverkloven er en norsk lov som regulerer rettigheter knyttet til åndsverk/Fotografier Her er en kort oppsummering: Opphavsrett: Åndsverk er beskyttet så snart de er skapt, uavhengig av registrering. Opphavspersonen har enerett til å utnytte verket økonomisk og kontrollere dets bruk. Varighet av rettigheter: Opphavsretten varer i opphavspersonens liv + 15 år etter dennes død. Hos oss arkiverer vi alle fotograferinger i minst 5 år, og tar backup lokalt og i cloud. Ålgård fotostudio sletter ikke bilder uten å ta kontakt med våre kunder, så hold gjerne din personalia oppdatert om du flytter. Eksklusivrettigheter: Ålgård Fotostudio har eksklusive rettigheter til reproduksjon, distribusjon, fremføring og visning av verket. Eksklusivrettighetene kan overdras eller lisensieres til andre. Inngrep i rettigheter: Bruk av andres åndsverk uten tillatelse er et inngrep i opphavsretten. Ved bruk, endring eller bearbeiding av bilder uten tillatelse fra fotografen, kan det kreves erstatning tilsvarende det økonomiske tapet fotografen har lidt, med påslag av 100 % Vern av tekniske beskyttelsesmidler: Det er ulovlig å omgå tekniske beskyttelsesmidler som er satt for å kontrollere bruk av digitale verker. Offentliggjøring og navns nevning: Opphavspersonen har rett til å bli nevnt ved offentliggjøring av verket. Fotografens navn/Ålgård Fotostudio skal oppgis ved all offentlig bruk av bildene, jfr. åndsverklovens § 43 a og § 3. Ved manglende kreditering plikter kunden å betale erstatning med kr. 3.230,-, eks. mva. Kjøp av allerede fotografert bilde (engangsbruk) 3 230,- pr. stykk eks mva
 • Black Instagram Icon
Logo Ålgård Fotostudio 2022.png
bottom of page