top of page
08_konfirmant.jpg

Portrettfotografering hos Ålgård Fotostudio

Siden 1966 har Ålgård Fotostudio fotografert store og små øyeblikk. Den gang var det helst de store dagene som 1 års fotografering, konfirmant og bryllup som skulle foreviges på film.

I dag ser vi en økende trend av familie fotografering, nyfødtbilder og portretter som skal brukes til sosiale medier. Det liker vi!

 

Uansett anledning håper vi at du velger oss til å fotografere. 

Fotografering i studio

Kommer du til vårt studio er det ikke så mye mer du trenger å tenke på enn hvordan du kler deg. Vi har forskjellige bakgrunner, rekvisitter og vi hjelper deg å finne flatterende poseringer og uttrykk. 

Her er det ingenting som distraherer fra modellen og vi kan fotografere uansett vær og vind.

Fotografering på location

Foretrekker du fotografering ute i naturen, eller i bybildet så pakker vi kamerasekken og tar med lysutstyr. Det tar litt lenger tid per bilde, så det er viktig å kle seg etter været. Vi har noen favoritt plasser hvor vi vet resultatene kommer, men vi er alltid åpne for nye lokasjoner om du har noe i tankene.

Etter fotograferingen

Etter din time er det vår jobb og sortere bilder og ferdigstille disse for salg. Det tar ca. en uke før du får tilgang til et nettgalleri hvor du kan se bildene i ro og fred hjemme. Galleriet fungerer også som nettbutikk og du kan få levert produkter rett hjem etter ønske.

Synes du det er vanskelig og visualisere hvordan bildene blir kan du kommer på en kostnadsfri visning time i vårt studio.

Vi arkiverer alle fotograferinger i minst 5 år, og tar backup lokalt og i cloud. Vi sletter ikke bilder uten å ta kontakt med våre kunder, så hold gjerne din personalia oppdatert om du flytter.

  • Black Instagram Icon
Logo Ålgård Fotostudio 2022.png
bottom of page