top of page

Hvorfor velge Ålgård Fotostudio

I 2016 startet vi med barnehage- og skolefotografering. I dag fotograferer vi flere tusen barn hvert år, og er en av regionens største leverandører. Vårt fokus er å være best i vårt nærmiljø, som i dag strekker seg fra Egersund til Rennesøy.

Med fokus på barna

Fotografering i barnehager og skoler er en unik opplevelse som skiller seg fra en fotoshoot i studio. Det har både sine fordeler og ulemper.

Tiden vi har med hvert barn er begrenset, og vi har mindre anledning til å bli kjent med dem og skape den nødvendige tryggheten. Heldigvis er barna allerede omgitt av trygge omgivelser, noe som gjør det enklere å engasjere dem i leken. Det første inntrykket barnet får av fotografen spiller en avgjørende rolle for resultatet, og erfarne, trygge fotografer er derfor svært viktige. Målet vårt er å levere flotte portretter og gi barna en hyggelig opplevelse de kan dele med familien.

Tilpasset for barnehager og skoler

Vi legger stor vekt på å gjøre fotodagen så problemfri som mulig for de barnehagene og skolene som velger oss. Vi tar oss av all kundeservice og kommunikasjon med foreldre i etterkant av fotograferingen.

Både barnehager og skoler vil få tilgang til arkivmateriale etter fotograferingen, inkludert navngitte klasselister. Hver avdeling mottar også et gruppebilde, samt individuelle bilder av barna som kan brukes i garderoben.

Enkel bestillingsprosess &

Rask levering

I samarbeid med Netlife tilbyr vi en enkel og trygg bestillingsprosess gjennom passordbeskyttede gallerier. Vår nettbutikk støtter Klarna, som gir fleksible betalingsalternativer og gir deg muligheten til å motta produktene før du betaler.

Med moderne utstyr og den nyeste programvaren har vi effektivisert vårt arbeid for å kunne levere bilder rimelig, raskt og i høy kvalitet.

Dette er inkludert

1

Mine bilder

Når du velger oss, får du tilgang til en egen side med bildene dine. Her kan du se bildene før du bestemmer deg for eventuelle bestillinger. Vi gir deg kontrollen og tryggheten du trenger for å velge de perfekte bildene som fanger øyeblikket.

2

Ikke tilstede

Tok vi ikke portrettbilder eller

hvis barnet av en eller annen grunn ikke kan være tilstede under fotograferingen, eller dere ikke er fornøyd med bildene tilbyr vi en gratis fotosesjon i vårt studio.  Vi ønsker å sikre at alle har muligheten til å skape minner, uavhengig av situasjonen.

3

For de ansatte

Når skoler eller barnehager velger oss som fotografer, tar vi ansvar for all kundeservice og kommunikasjon med foreldre etter fotograferingen. Vi gir også både skoler og barnehager tilgang til arkivmateriale, inkludert navngitte klasselister og gruppebilder for hver avdeling. Vi legger vekt på å gjøre hele prosessen enkel og bekymringsfri for våre samarbeidspartnere.

  • Black Instagram Icon
Logo Ålgård Fotostudio 2022.png
bottom of page