top of page

Acerca de

Productpackages_photos_004.jpg

Hele historien

I 2016 startet vi med barnehage- og skolefotografering. I dag fotograferer vi flere tusen barn hvert år, og er en av regionens største leverandører. Vårt fokus er å være best i vårt nærmiljø, som i dag strekker seg fra Egersund til Rennesøy.

 

Med barna i fokus

Å fotografere i barnehagen eller skolen er annerledes enn en time i studio. Det har sine fordeler og det har sine ulemper.

Vi har mindre tid til å bli kjent med barnet og skape trygghet, men barnet er heldigvis allerede er i trygge omgivelser og blir lettere å be med på leken. Du kan si at at barnets første inntrykk av fotografen er veldig, veldig viktig for å sitte igjen med et god resultat, og da hjelper det med erfarne, trygge fotografer. Målet er flotte portretter og en kjekk opplevelse barnet kan fortelle om hjemme.

 

Tilrettelegging for barnehagen og skolen

Vi etterstreber og forenkle fotodagen så mye som overhodet mulig for barnehager og skoler som velger oss. Alt av kundeservice og kontakt med foresatte håndterer vi personlig i etterkant. 

Både barnehage og skole vil få tilgang til arkiv materiell etter fotografering hvor de kan lage blant annet navnsatte klassekart.

Hver avdeling får i tillegg gruppebilde, og små bilder av barna til bruk i garderoben.

Enkel bestilling

I samarbeid med Netlife tilbyr vi enkel og trygg bestilling gjennom passordbeskyttet galleri. Vår butikk benytter seg av Klarna som gir fleksible betalingløsninger og ingen gebyr på 14 dager faktura. Du kan velge å få produktene først, så betale.

Rask levering

Med en moderne maskinpark og det nyeste innen software har vi forenklet vårt arbeid slik vi kan levere bilder rimelig, raskt og i høy kvalitet.

La oss jobbe sammen

Ta kontakt så kan vi begynne å jobbe sammen.

Takk for at du tar kontakt
Hammersland_1-1_edited.png
  • Black Instagram Icon
Logo Ålgård Fotostudio 2022.png
bottom of page