top of page

Med fokus på barna

Fotografering i barnehager og skoler er en unik opplevelse som skiller seg fra en fotoshoot i studio. Det har både sine fordeler og ulemper.

Tiden vi har med hvert barn er begrenset, og vi har mindre anledning til å bli kjent med dem og skape den nødvendige tryggheten. Heldigvis er barna allerede omgitt av trygge omgivelser, noe som gjør det enklere å engasjere dem i leken. Det første inntrykket barnet får av fotografen spiller en avgjørende rolle for resultatet, og erfarne, trygge fotografer er derfor svært viktige. Målet vårt er å levere flotte portretter og gi barna en hyggelig opplevelse de kan dele med familien.

Dette er inkludert

Når du velger Ålgård Fotostudio, gir vi deg kontrollen og tryggheten du trenger. Få tilgang til din egen bildeside for å se før du bestemmer deg for bestillinger. Vi tilbyr også gratis fotosesjon i studio hvis situasjonen krever det, for å sikre at alle kan skape minner.

For skoler og barnehager tar vi ansvar for all kundeservice og kommunikasjon med foreldre etter fotograferingen. Vi gir også tilgang til arkivmateriale, inkludert klasselister og gruppebilder for en bekymringsfri opplevelse. Velg oss for en enkel og problemfri prosess med fokus på å skape minner for alle.

Tilpasset for barnehager og skoler

Vi legger stor vekt på å gjøre fotodagen så problemfri som mulig for de barnehagene og skolene som velger oss. Vi tar oss av all kundeservice og kommunikasjon med foreldre i etterkant av fotograferingen.

Både barnehager og skoler vil få tilgang til arkivmateriale etter fotograferingen, inkludert navngitte klasselister. Hver avdeling mottar også et gruppebilde, samt individuelle bilder av barna som kan brukes i garderoben.

Enkel bestillingsprosess &
Rask levering

I samarbeid med Netlife tilbyr vi en enkel og trygg bestillingsprosess gjennom passordbeskyttede gallerier. Vår nettbutikk støtter Klarna og VIPPS, gir fleksible betalingsalternativer og muligheten til å motta produktene før du betaler. Med moderne utstyr og den nyeste programvaren har vi effektivisert vårt arbeid for å levere bilder rimelig, raskt og i høy kvalitet.

Bli En Del av Vår Fotograferingssuksess!

I 2016 startet vi vår reise med barnehage- og skolefotografering. Nå, flere tusen barn senere, er vi stolte av å være en av regionens største leverandører. Bli en del av vår voksende familie fra Egersund til Rennesøy – velg Ålgård Fotostudio for minner som varer livet ut! Ta kontakt i dag for å sikre deg en plass i vår fotograferingssuksess.

  • Black Instagram Icon
Logo Ålgård Fotostudio 2022.png
bottom of page